Een camper huren? Neem je hond mee!

Als je op vakantie gaat is het altijd vervelend dat je oppas moet vinden voor je hond. De een brengt de hond naar familie, terwijl de ander kiest voor een hondenpension. Maar het is natuurlijk veel leuker om je hond mee op vakantie te nemen. Bij Oortgiese Campers is het mogelijk om een camper te huren waar je hond gewoon in mee mag.

Camper huren met hond

Het is natuurlijk erg leuk om je hond mee te nemen als je dit jaar voor een campervakantie kiest. Voor een camper huren met hond zijn er genoeg mogelijkheden. Echter is het wel belangrijk om tijdens je vakantie te lette op een aantal belangrijke punten, daarom geven wij hieronder een aantal handige tips voor als je van plan bent om je hond mee te nemen in de camper.

Tip 1. Vergeet de grondpin niet

Een van de dingen die je echt niet moet vergeten als je op kampeervakantie gaat met je hond is een grondpin. Dit is een pin die je in de grond kunt draaien om de hondenriem aan vast te maken. Zo is je hond altijd aangelijnd, maar kan die wel rondlopen over het terrein. Verder voorkom je met een grondpin dat je hond wegloopt.

Tip 2. Zorg ervoor dat je hond gechipt en geregistreerd is

Wanneer je de hond mee op vakantie neemt dan is het belangrijk die die gechipt en geregistreerd is. Mocht je hond weglopen, dan kunnen ze altijd het adres achterhalen. Zeker in een vreemde omgeving is het een fijn idee dat je hond gechipt is. Vergeet ook niet om een naamplaatje met telefoonnummer om te hangen en je hondenpaspoort mee te nemen.

Tip 3. Voldoende zuurstof in de camper

Als je de hond meeneemt in de camper dan is voldoende zuurstoftoevoer enorm belangrijk. Zeker bij het achterlaten van je hond in de camper is het verstandig om dit even goed te checken. Is de camper helemaal afgesloten? Dan kan je hond oververhit raken en zelfs overlijden door zuurstoftekort of oververhitting. Zorg daarom voor voldoende zuurstoftoevoer in de camper als je hond aanwezig is.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *